Mozna nekteri navstevnici techto stranek se zajimaji o skupiny jako
treba Vopli Vidopljasova, Hajdamaky, Mandry, Mertvyj Piven, Plac Jeremiji, Okean
Elzy a dalsi mene zname reprezentanty soucasne ukrajinske hudebni sceny. Spousty
ukazek – opakuji – UKAZEK (tj urcenych pouze pro jednorazovy
poslech) se da velice snadno stahnout ze stranek ftp://ftp.uar.net/…c/Ukrainian/ .
Samozrejme, uplne volne, zadna registrace neni potreba, vse zadarmo a ve formatu
mp3 nebo wma. Jediny problem jsou nazvy – ty jsou casto v azbuce.
A cesky prohlizec to zobrazuje jako nesmyslne znaky. Tento problem jsem
vyresil tak, ze jsem odinstaloval cesky prohlizec Mozilla Firefox, a
nainstaloval ukrajinsky, takze azbuku to vidi v pohode. A obcas se mi
objevuji takove vesele slovicka jako Пошук Preji prijemny prozitek zbytku roku 2010
Má tady někdo něco proti Chomutovu? Musím Vás upozornit, že tady žijí samí
chytří lidé /jako např. já!/. Takže hahah není žádný takový s IQ tykve, jak
tu píšete, ale je to inteligentní člověk!
Čau, já jsem stahovala starší ruskou hudbu, jsem starší paní , takže
to byl Šufutinský, Nautilus Pompilius apod – to je období mého studia. Tak
jsem tehdy stahla toho poměrně dost, a teď když na ty samy písničky kliknu, tak
už jsou zablokované
Julie tobě se stalo že ti nešla nějaká písnička stáhnout? Já se ptám jen pro
zajímavost, víš, „zajíce“ používam poměrně často a nikdy jsme neměla
problém.
1. to hahah: Duševní naháč s IQ tykve nemůže nikoho urazit. Upřímnou
soustrast.
2. Poraďte internetové stránky, kde lze najít slušnou rockovou, jazzovou
hudbu. Bez klávesnice s cyrilicí a znalosti ukrajinštiny je mé googlování
neefektivní.
Klídek, nevšímat! To je typ člověka – mluvím o hahah – který
schválně prudí – takoví jsou skoro na všech diskuzích, snaží se vyvolat
ohlas svého příspěvku a být středem pozornosti aspoň nějakou chvíli.Recept jeden
– ignorovat!
hahah: To je vskutku výblitek hodný génia z Chomutova. V jedné větě
uvést „svůj názor“, pak „říkaj všichni naši učitelé“ a
maj „prý zkušenosti“ dokazuje pevnost názoru a racionální základ
argumentace.
hahah, zato ty jsi evidentně inteligent! Co se alespoň naučit česky, když už
se prostituuješ na veřejně přístupných stránkách. Je mi tě líto, chlapče!!!
Mozna nekteri navstevnici techto stranek se zajimaji o skupiny jako
treba Vopli Vidopljasova, Hajdamaky, Mandry, Mertvyj Piven, Plac Jeremiji, Okean
Elzy a dalsi mene zname reprezentanty soucasne ukrajinske hudebni sceny. Spousty
ukazek – opakuji – UKAZEK (tj urcenych pouze pro jednorazovy
poslech) se da velice snadno stahnout ze stranek ftp://ftp.uar.net/…c/Ukrainian/ .
Samozrejme, uplne volne, zadna registrace neni potreba, vse zadarmo a ve formatu
mp3 nebo wma. Jediny problem jsou nazvy – ty jsou casto v azbuce.
A cesky prohlizec to zobrazuje jako nesmyslne znaky. Tento problem jsem
vyresil tak, ze jsem odinstaloval cesky prohlizec Mozilla Firefox, a
nainstaloval ukrajinsky, takze azbuku to vidi v pohode. A obcas se mi
objevuji takove vesele slovicka jako Пошук Preji prijemny prozitek zbytku roku 2010
07.01.2010 02:13:38
Mozna nekteri navstevnici techto stranek se zajimaji o skupiny jako treba Vopli Vidopljasova, Hajdamaky, Mandry, Mertvyj Piven, Plac Jeremiji, Okean Elzy a dalsi mene zname reprezentanty soucasne ukrajinske hudebni sceny. Spousty ukazek – opakuji – UKAZEK (tj urcenych pouze pro jednorazovy poslech) se da velice snadno stahnout ze stranek ftp://ftp.uar.net/…c/Ukrainian/ . Samozrejme, uplne volne, zadna registrace neni potreba, vse zadarmo a ve formatu mp3 nebo wma. Jediny problem jsou nazvy – ty jsou casto v azbuce. A cesky prohlizec to zobrazuje jako nesmyslne znaky. Tento problem jsem vyresil tak, ze jsem odinstaloval cesky prohlizec Mozilla Firefox, a nainstaloval ukrajinsky, takze azbuku to vidi v pohode. A obcas se mi objevuji takove vesele slovicka jako Пошук

Preji prijemny prozitek zbytku roku 2010
Otevrel server skrypkoveho festivalu Krajina Mrij
http://krainamriy.com/mp3.php#all
Proti Chomutovu nic, dokonce jsem tam nikdy nebyl. Podle záznamů je hahah z Chomutova a tak jsi v dobré společnosti inteligentních lidí – blahopřeji.
Má tady někdo něco proti Chomutovu? Musím Vás upozornit, že tady žijí samí chytří lidé /jako např. já!/. Takže hahah není žádný takový s IQ tykve, jak tu píšete, ale je to inteligentní člověk!
Aha, tak třebas ty starší songy nejdou. Ale jak říkám mě to zatím funguje, třebas záleží na tom, jaká se stahuje hudba.
26.04.2010 18:23:26
Čau, já jsem stahovala starší ruskou hudbu, jsem starší paní
, takže
to byl Šufutinský, Nautilus Pompilius apod – to je období mého studia. Tak
jsem tehdy stahla toho poměrně dost, a teď když na ty samy písničky kliknu, tak
už jsou zablokované
Julie tobě se stalo že ti nešla nějaká písnička stáhnout? Já se ptám jen pro zajímavost, víš, „zajíce“ používam poměrně často a nikdy jsme neměla problém.
22.04.2010 18:21:48
Dříve zaycev.net bylo super, před rokem a více, teď už hodně písniček je zablokovano – že jsou chráněné autorským právem
Nevím, zda na nich najdeš co hledáš, ale já hodně využívaám www.zaycev.net
Seš tak hloupej, že nemůžeš nikoho urazit, ale ze sebe jsi udělal naprostýho blbečka…
1. to hahah: Duševní naháč s IQ tykve nemůže nikoho urazit. Upřímnou soustrast.
2. Poraďte internetové stránky, kde lze najít slušnou rockovou, jazzovou hudbu. Bez klávesnice s cyrilicí a znalosti ukrajinštiny je mé googlování neefektivní.
ok tak pardon jestli sem nekoho urazil
21.04.2010 21:49:28
Klídek, nevšímat! To je typ člověka – mluvím o hahah – který schválně prudí – takoví jsou skoro na všech diskuzích, snaží se vyvolat ohlas svého příspěvku a být středem pozornosti aspoň nějakou chvíli.Recept jeden – ignorovat!
hahah: To je vskutku výblitek hodný génia z Chomutova. V jedné větě uvést „svůj názor“, pak „říkaj všichni naši učitelé“ a maj „prý zkušenosti“ dokazuje pevnost názoru a racionální základ argumentace.
jen sem rek svuj nazor
no
fakticyky sem rek nazor kterej rikaj vsichni nasi ucitele a ty stim maj prej
zkusenosti tod vse 
hahah, zato ty jsi evidentně inteligent! Co se alespoň naučit česky, když už se prostituuješ na veřejně přístupných stránkách. Je mi tě líto, chlapče!!!
ukrajinci sou mamlasy vole a sou blbi a ty jejich holky sou sami prostitutky:-)
je to dobry… mne stacilo dát ve Windows Intrnet Explorer z horní lišty: Zobrazit-kodování-Cyrilice (Windows) a zobrazuje se to celý správně…
Mozna nekteri navstevnici techto stranek se zajimaji o skupiny jako treba Vopli Vidopljasova, Hajdamaky, Mandry, Mertvyj Piven, Plac Jeremiji, Okean Elzy a dalsi mene zname reprezentanty soucasne ukrajinske hudebni sceny. Spousty ukazek – opakuji – UKAZEK (tj urcenych pouze pro jednorazovy poslech) se da velice snadno stahnout ze stranek ftp://ftp.uar.net/…c/Ukrainian/ . Samozrejme, uplne volne, zadna registrace neni potreba, vse zadarmo a ve formatu mp3 nebo wma. Jediny problem jsou nazvy – ty jsou casto v azbuce. A cesky prohlizec to zobrazuje jako nesmyslne znaky. Tento problem jsem vyresil tak, ze jsem odinstaloval cesky prohlizec Mozilla Firefox, a nainstaloval ukrajinsky, takze azbuku to vidi v pohode. A obcas se mi objevuji takove vesele slovicka jako Пошук

Preji prijemny prozitek zbytku roku 2010