Vytisknout
Ukrajina.ORBION.CZ » Diskuse » Téma:Ukrajinska hudba - rok, pop a pod...

Diskusní téma: Ukrajinska hudba - rok, pop a pod...

Zavřít
Nazadávat:
Původní dotaz:
pfr
07.01.2010 02:13:38

Mozna nekteri navstevnici techto stranek se zajimaji o skupiny jako treba Vopli Vidopljasova, Hajdamaky, Mandry, Mertvyj Piven, Plac Jeremiji, Okean Elzy a dalsi mene zname reprezentanty soucasne ukrajinske hudebni sceny. Spousty ukazek – opakuji – UKAZEK (tj urcenych pouze pro jednorazovy poslech) se da velice snadno stahnout ze stranek ftp://ftp.uar­.net/…c/Ukrai­nian/ . Samozrejme, uplne volne, zadna registrace neni potreba, vse zadarmo a ve formatu mp3 nebo wma. Jediny problem jsou nazvy – ty jsou casto v azbuce. A cesky prohlizec to zobrazuje jako nesmyslne znaky. Tento problem jsem vyresil tak, ze jsem odinstaloval cesky prohlizec Mozilla Firefox, a nainstaloval ukrajinsky, takze azbuku to vidi v pohode. A obcas se mi objevuji takove vesele slovicka jako Пошук :)
Preji prijemny prozitek zbytku roku 2010 :)

Reakce:
pfr IP: 95.133.104.* 14.06.2010 16:20:09
Volne a LEGALNI stazeni na leto

Otevrel server skrypkoveho festivalu Krajina Mrij
http://krainam­riy.com/mp3.php#a­ll

Pomohl Vám tento příspěvek? Hlasuj: Ano Hlasuj: Ne
luboss IP: 80.95.248.* 30.04.2010 09:50:44
RE: Dotaz

Proti Chomutovu nic, dokonce jsem tam nikdy nebyl. Podle záznamů je hahah z Chomutova a tak jsi v dobré společnosti inteligentních lidí – blahopřeji.

Mr. Seržant IP: 93.91.150.* 28.04.2010 15:49:00
Dotaz

Má tady někdo něco proti Chomutovu? Musím Vás upozornit, že tady žijí samí chytří lidé /jako např. já!/. Takže hahah není žádný takový s IQ tykve, jak tu píšete, ale je to inteligentní člověk!

irinka
27.04.2010 14:26:28
Ukrajinska hudba - rok, pop a pod...

Aha, tak třebas ty starší songy nejdou. Ale jak říkám mě to zatím funguje, třebas záleží na tom, jaká se stahuje hudba.

Julie.S
26.04.2010 18:23:26
RE: RE: RE: Ukrajinska hudba - rok, pop a pod...

Čau, já jsem stahovala starší ruskou hudbu, jsem starší paní :-( :-D , takže to byl Šufutinský, Nautilus Pompilius apod – to je období mého studia. Tak jsem tehdy stahla toho poměrně dost, a teď když na ty samy písničky kliknu, tak už jsou zablokované

irinka
26.04.2010 16:53:33
RE: RE: Ukrajinska hudba - rok, pop a pod...

Julie tobě se stalo že ti nešla nějaká písnička stáhnout? Já se ptám jen pro zajímavost, víš, „zajíce“ používam poměrně často a nikdy jsme neměla problém.

pro hahah IP: 78.110.210.* 23.04.2010 13:36:39

:-D pro hahah : A ty jsi co teda? Rejpal nějaky hele u nás na zahradě hnoje je dost klidně přiď

Julie.S
22.04.2010 18:21:48
RE: Ukrajinska hudba - rok, pop a pod...

Dříve zaycev.net bylo super, před rokem a více, teď už hodně písniček je zablokovano – že jsou chráněné autorským právem :-(

irinka
22.04.2010 12:40:51

Nevím, zda na nich najdeš co hledáš, ale já hodně využívaám www.zaycev.net

irinka
22.04.2010 12:40:03
hahah

Seš tak hloupej, že nemůžeš nikoho urazit, ale ze sebe jsi udělal naprostýho blbečka…

Queryman IP: 193.165.13.* 22.04.2010 10:43:09

1. to hahah: Duševní naháč s IQ tykve nemůže nikoho urazit. Upřímnou soustrast.

2. Poraďte internetové stránky, kde lze najít slušnou rockovou, jazzovou hudbu. Bez klávesnice s cyrilicí a znalosti ukrajinštiny je mé googlování neefektivní.

hahah IP: 85.193.1.* 21.04.2010 21:55:16

ok tak pardon jestli sem nekoho urazil :-D

Julie.S
21.04.2010 21:49:28

Klídek, nevšímat! To je typ člověka – mluvím o hahah – který schválně prudí – takoví jsou skoro na všech diskuzích, snaží se vyvolat ohlas svého příspěvku a být středem pozornosti aspoň nějakou chvíli.Recept jeden – ignorovat!

luboss IP: 80.95.248.* 21.04.2010 21:47:33

hahah: To je vskutku výblitek hodný génia z Chomutova. V jedné větě uvést „svůj názor“, pak „říkaj všichni naši učitelé“ a maj „prý zkušenosti“ dokazuje pevnost názoru a racionální základ argumentace.

hahah IP: 85.193.1.* 21.04.2010 21:12:05

jen sem rek svuj nazor ;) no fakticyky sem rek nazor kterej rikaj vsichni nasi ucitele a ty stim maj prej zkusenosti tod vse :-D

jirstr
21.04.2010 18:55:26

hahah, zato ty jsi evidentně inteligent! Co se alespoň naučit česky, když už se prostituuješ na veřejně přístupných stránkách. Je mi tě líto, chlapče!!!

hahah IP: 85.193.1.* 21.04.2010 13:43:03

ukrajinci sou mamlasy vole a sou blbi a ty jejich holky sou sami prostitutky:-)

MilenaI IP: 89.176.24.* 11.01.2010 14:10:41

je to dobry… mne stacilo dát ve Windows Intrnet Explorer z horní lišty: Zobrazit-kodování-Cyrilice (Windows) a zobrazuje se to celý správně…

pfr IP: 79.124.130.* 07.01.2010 02:13:38

Mozna nekteri navstevnici techto stranek se zajimaji o skupiny jako treba Vopli Vidopljasova, Hajdamaky, Mandry, Mertvyj Piven, Plac Jeremiji, Okean Elzy a dalsi mene zname reprezentanty soucasne ukrajinske hudebni sceny. Spousty ukazek – opakuji – UKAZEK (tj urcenych pouze pro jednorazovy poslech) se da velice snadno stahnout ze stranek ftp://ftp.uar­.net/…c/Ukrai­nian/ . Samozrejme, uplne volne, zadna registrace neni potreba, vse zadarmo a ve formatu mp3 nebo wma. Jediny problem jsou nazvy – ty jsou casto v azbuce. A cesky prohlizec to zobrazuje jako nesmyslne znaky. Tento problem jsem vyresil tak, ze jsem odinstaloval cesky prohlizec Mozilla Firefox, a nainstaloval ukrajinsky, takze azbuku to vidi v pohode. A obcas se mi objevuji takove vesele slovicka jako Пошук :)
Preji prijemny prozitek zbytku roku 2010 :)

Doporučit stránku:

Nazadávat:
Zájezdy Ukrajina »